Etusivu Uutuudet Info Tilausohjeet Toivekorut Galleria

Yhteydenotot

Tilaukset ja tiedustelut sähköpostilla osoitteeseen
tiana.ex@gmail.com

Tuoteryhmät

AVAINNAUHAT
HEIJASTIMET
KAULAKORUT
KIRJANMERKIT
KORVAKORUT
KORVAKORUT, HERKKU
KORVAKORUT, NAPPI
LASTEN KORUT
MASKOTIT
RANNEKORUT
VIINILASIMERKIT

Koruinfo

Materiaalit
Mitat
Korujen suojaaminen

Tiana X somessa

Facebook.com/tianaex

Instagram.com/tiana_ex

Tiana X -info

Tiana X, TiiaTiana X myy käsintehtyjä koruja harrastemyyntinä. Korujen valmistuksen ja toimituksen toimipaikka on Kuopio. Korujen tekijälle on kertynyt kokemusta vuodesta 2006 lähtien erilaisten helmi- ja polymeerimassakorujen luomisesta.

Myynti alkoi vuonna 2011, jolloin koruja alettiin kysellä blogin kautta ympäri Suomen. Koska toiminta on edelleen harrastepohjaista, ei virallista nettikauppaa ostoskoreineen ole käytössä, vaan tilaukset tapahtuvat sähköpostitse. Pääasiassa koruilijan aika kuluu insinöörin päivätöissä ja lapsiperhearjessa, joiden lomassa yritetään välillä rauhoittua luovuuden parissa.

Kiitos kaikille asiakkaille! On ilo tuoda saatavillenne persoonallisia koruja. Korujen tilauksesta ja maksamisesta löytyy tietoa sivulta Tilausohjeet.


Tiana X:n jälleenmyynti

Tiana X:n koruja on jälleenmyynnissä Keski-Suomessa Sumiaisissa. Käy piipahtamassa viihtyisässä toimistossa Leilaa tervehtimässä ympäri vuoden tai ihaile kauniita maisemia kesällä ja osta mukaasi tuliaiset Aittatorilta.

Lepun Laskin, Sumiainen

Lepun laskin
Sumiaisraitti 45, Sumiainen

Lepun laskin, joka toimii myös Sumiaisten Seo Pisteen toimistona, on auki arkisin klo 9-15 mahdollisia loma-aikoja lukuun ottamatta.

Tiana X:n koruja on tarjolla useita erilaisia. Valikoima päivittyy lähes samaa tahtia nettivalikoiman kanssa, mutta saatavissa on myös useita koruja, joita ei netissä myydä.

Käy tutustumassa Keski-Suomen kauniisiin maisemiin! Niissä koruilijakin osan ajastaan viettää.

Aittatori

Sumiaisten Aittatori

Kesän ajan Tiana X:n koruja on saatavilla Sumiaisissa myös Aittatorilta. Aittatori on avoinna kesäkuun toiselta viikolta elokuun toiselle viikolle to-la klo 11-16.

Osoite:
Sumiaisraitti 37, vanha kauppamakasiini

Kuvat © Tiana X - Webdesign Tiia Harjulampi