Etusivu Uutuudet Info Tilausohjeet Toivekorut Galleria

Yhteydenotot

Tilaukset ja tiedustelut sähköpostilla osoitteeseen
tiana.ex@gmail.com

Tuoteryhmät

AVAINNAUHAT
HEIJASTIMET
KAULAKORUT
KIRJANMERKIT
KORVAKORUT
KORVAKORUT, HERKKU
KORVAKORUT, NAPPI
LASTEN KORUT
MASKOTIT
RANNEKORUT
VIINILASIMERKIT

Koruinfo

Materiaalit
Mitat
Korujen suojaaminen

Tiana X somessa

Facebook.com/tianaex

Instagram.com/tiana_ex

Materiaalit


Varovaisuutta

Pienet lapset
Alle 3-vuotiaille lapsille ei tule antaa koruja, joissa on mahdollisesti irtoavia osia. Osat voivat aiheuttaa tukehtumisvaaran tai sisältää metalleja, jotka ovat haitallisia nieltyinä.

Herkullisen näköisiä, mutta ei syötäviä
Osa koruista on hyvin herkullisen näköisiä, mutta yksikään koru ei ole tehty syötävistä materiaaleista. Karkkikorut ovat siis vain silmänruokaa. Koruissa käytetyt polymeerimassaosat ovat Tiana X:n omaa käsityötä. Massa kovetetaan muovailun jälkeen uunissa ja osista tulee näin kestäviä. Korut keräävät varmasti katseita hauskuutensa ansiosta.

Maalattuja massaosia ei tule altistaa vedelle, mutta muita voi koettaa tarvittaessa puhdistaa esim. laimealla tiskiaineella (suojaathan metalliosat).


Metalliosat

Korvakorukoukut ja -tapit ovat ruostumatonta terästä. Ne ovat yleensä myös herkkäihoisille sopivia ja turvallisia korvalävistyksissä käytettäessä.

Monissa muissa koruosissa ja riipuksissa pohjametalli on yleensä messinkiä, kuparia tai ruostumatonta terästä. Riipukset ja metallihelmet ovat hopeoitua/kullattua tai antiikkihopean/-kuparin/-kullan väristä kuparia tai sinkkimetallisekoitetta.


Memory wire

Memory wire -rannekorut taipuvat ranteeseen, joten sinun ei tarvitse tietää tarkkoja mittoja. Koru kieputetaan ranteeseen, joten siinä ei tarvita lukkoja tai näpertämistä sulkemisen kanssa. Vaijeri "muistaa” muotonsa. Korun kokoa on mahdollista hieman suurentaa oikaisemalla vaijeria sormin taittamalla muutamasta kohdasta.


Värjätyt ja luonnonmateriaali helmet

Usein saman sarjan helmet ovat täysin samaa sävyä, mutta joskus erissä voi olla pientä vaihtelua. Yhdessä korussa käytetään aina tietyn erän helmiä, mutta pieniä värieroja voi olla muihin koruihin verrattuna. Myös luonnonmateriaalihelmissä (kivet, puuhelmet) voi olla eroa mm. kuvioissa, muodoissa ja väreissä.


Preciosan puuhelmet

Preciosan valmistamat puuhelmet ovat laadukkaita, eurooppalaisia helmiä. Helmet ovat täydellisesti muotoiltuja ja niissä käytetyt materiaalit ovat korkean standardin mukaisia. Ne ovat jonkin verran muiden valmistajien helmiä arvokkaampia hintansa puolesta.

Kuvat © Tiana X - Webdesign Tiia Harjulampi