Etusivu Uutuudet Info Tilausohjeet Toivekorut Galleria

Yhteydenotot

Tilaukset ja tiedustelut sähköpostilla osoitteeseen
tiana.ex@gmail.com

Tuoteryhmät

AVAINNAUHAT
HEIJASTIMET
KAULAKORUT
KIRJANMERKIT
KORVAKORUT
KORVAKORUT, HERKKU
KORVAKORUT, NAPPI
LASTEN KORUT
MASKOTIT
RANNEKORUT
VIINILASIMERKIT

Koruinfo

Materiaalit
Mitat
Korujen suojaaminen

Tiana X somessa

Facebook.com/tianaex

Instagram.com/tiana_ex

Pidennä korujen käyttöikää seuraavilla ohjeilla


Korujen suojaaminen käytössä

Suojaa korut vedeltä, hajuvesiltä ja ihovoiteilta!

Korut ovat normaalikäytössä kestäviä, mutta voivat kulua. Sanonnan mukaan timantit ovat ikuisia, mutta lasihelmet, metalliosat ja vaijerit valitettavasti eivät.

Korut tulee suojata aina vedeltä, joten älä käy suihkussa korut päällä. Ota pois tai suojaa rannekorut ja sormukset käsiä pestessä.

Ihovoiteet, hajuvesi ja hiki voivat aiheuttaa osien himmenemistä. Korut kannattaa pyyhkiä hyvin, mikäli ne altistuvat näille aineille. Laita hiuksesi ennen korujen laittamista ylle, jotta esim. hiussuihkeet eivät osu koruihin.

Polymeerimassaosia voi koettaa tarvittaessa puhdistaa esim. laimealla tiskiaineella, jos niihin on tarttunut esim. meikkivoidetta, mutta suojaathan tuolloin metalliosat. Maalattuja massaosia ei tule altistaa vedelle.


Korujen säilytys

Vaijeriin tehtyjä koruja ei kannata nykiä kovasti, ettei vaijeri katkea. Vaijerikorut tulisi säilyttää "pyöreästi kieputettuna", koska ne voivat joskus jäädä mutkille taittuessaan. Jos näin käy, suorista koru varovasti nykimättä liitoskohtia.

Korut olisi hyvä säilyttää korurasiassa, -telineessä tai pussissa naarmuuntumisen estämiseksi. Pinnoitetut helmet voivat kulua mikäli ne ovat jatkuvasti hankauksessa kovia osia vasten. Oikea säilytys estää myös hopeoitujen/hopeaosien tummenemisen, jota mm. ilmankosteus voi aiheuttaa.

Kuvat © Tiana X - Webdesign Tiia Harjulampi